Over Flyboarden

Flyboarden is voor iedereen leuk om te doen !


    Dennis van Duijvenbode
  • Wij zijn in Mei 2016 met ons personeel in Scheveningen Geweest om ons jaarlijks bedrijfsuitje op zee te gaan beleven, We hebben een Clinic Flyboarden gehad en is ons goed bevallen iedereen heeft genoten. Na de Clinic zijn we ook nog met zijn allen de zee op geweest voor een Powerboat rit dit moet je een keer doen is spectaculair !
    Dennis van Duijvenbode
    Pleunis Tuinmaterialen Rijswijk

Er zijn twee versies beschikbaar.


De eerste versie kan gebruikt worden op twee: de eerste persoon op de PWC terwijl de tweede maakt gebruik van de flyboard ®.

Deze uitvoering maakt een snelle leren en grote bewegingsvrijheid die afhangt van de voeten tilt. De tweede versie is voor eenmalig gebruik en verbetert de nauwkeurigheid vlucht. Dankzij een optionele elektronische kit die het mogelijk maakt om de blikken van de Flyboard® controle, de gebruiker vliegt afhankelijk van elkaar met een gashendel geplaatst in de rechterhand. Inderdaad, wordt het elektronisch beheer Kit aangesloten op het PWC dankzij een kabel die de gebruiker de commando's 'bestelling. De flyboard Pro-rider's versie EMK kan de gebruiker de PWC bedienen zonder de hand stabilisatoren. De flyboard intuïtief gebruik zorgt voor een uitzonderlijke sensaties van het eerste gebruik. Na enkele minuten kan de gebruiker al bewegen onder water als een dolfijn en daag de zwaartekracht als een superman!

Flyboard uitvinder Franky Zapata