Altijd een keer willen Flyboarden ? Bij ons in Scheveningen kunt u een les volgen met vlieg garantie ! Nu ook op Vlietlanden

Flyboarden in Scheveningen & Vlietlanden

Ben je klaar om een vlucht te nemen ?

Leren om het flyboard te vliegen is veel gemakkelijker dan je welf zou denken. Onze gecertificeerde instructeurs zullen je laten zweven midden in de lucht in een les van een uur. Na een les kunt u gegearandeerd Flyboarden.

U vindt onze opstapplaats in de haven langs de kust van Zuid Holland, als u naar scheveningen komt leren wij u vliegen in de Noordzee van Holland, Zodra je daar bent, zul je instructies en tips ontvangen van onze deskundige instructeurs om te leren vliegen. Eenmaal in het water zal je gaan stijgen als een vogel en duiken als een dolfijn.

Nieuwe Lokatie Vanaf 2017 bieden wij ook Flyboard lessen aan vanaf onze nieuw lokatie in Vlietlanden in Zuidholland.

Video Flyboarden

Wat is FlyBoarden ? Hoe werkt het !...


Het Flyboard waarmee u leert Flyboarden bestaat uit een board met daarop twee vaste schoenen. Onder het board zit een kunstof frame die zorgt voor het drijvende vermogen van het Flyboard, en tussen dit frame zit weer een buizenstelsel. Dit buizenstelsel bestaat uit zogeheten water-uitlaatpunten én een koppeling die de waterslang verbind met een waterscooter. Tot voor kort werd bij het Flyboarden gebruik gemaakt van zogenoemde armjets. Sinds 2013 zijn deze armjets weggelaten wat er voor zorgt dat je een nog grotere beleving van vliegen en vrijheid kan ervaren..

Veiligheid voor alles

Het is tijd om mijn zwemvest aan te doen en puur voor de veiligheid. Na het aantrekken van de Schoenen op het flyboard gaat u in het water op mijn rug liggen en drijven af naar het grote open stuk in de haven van scheveningen. terwijl u drijft kruipt de instructeur op zijn jetski en start de motor. De jetski is omgebouwd en het flyboard is aangesloten door een slang aan de jetski. Het water wordt opgezogen en samengeperst door een krachtige motor. Het water gaat door de slang naar het flyboard omhoog waar het verdeeld wordt naar beide uitgangen om zo goed in balans te blijven. Hij trekt mij liggend op mijn rug door het water naar een open plek in de haven waar het diep genoeg is. bij het Flyboarden waant u zich Superman en wordt je vrolijk van is gewoon leuk om een keer te doen !
Flyboarden

Bezoek onze Website !

Flyboard school

Bezoek onze Website !