Altijd een keer willen vliegen ? Bij ons in Scheveningen kunt u een les volgen met vlieg garantie ! Nu ook op Vlietlanden

Water Jetpack vliegen in Scheveningen & Vlietlanden

Ben je klaar om een vlucht te nemen ?

Leren om met een Water Jetpack te vliegen is veel gemakkelijker dan je zelf zou denken. Onze gecertificeerde instructeurs zullen je laten zweven midden in de lucht in een les van een uur. Na een les kunt u gegearandeerd met het Jetpack overweg.

U vindt onze opstapplaats in de haven langs de kust van Zuid Holland, als u naar scheveningen komt leren wij u vliegen in de Noordzee van Holland, Zodra je daar bent, zul je instructies en tips ontvangen van onze deskundige instructeurs om te leren vliegen. Eenmaal in het water zal je gaan stijgen als een vogel en duiken als een dolfijn.

Nieuwe Lokatie Vanaf 2017 bieden wij ook Flyboard lessen aan vanaf onze nieuw lokatie in Vlietlanden in Zuidholland.

Wat is Jetpack Vliegen ? Hoe werkt het !...


Met een jetpack vliegen op waterkracht was tot voor kort alleen weggelegd voor de allerrijkste in de wereld. Vanaf nu kan iedereen leren vliegen met een jetpack op waterkracht in Scheveningen en Vlietlanden. Een jetpack is een apparaat die op de rug gedragen wordt. Het jetpack kan bestuurd worden met de 2 hendels. De controle over het gas bepaald de instructeur op de waterscooter. Jetpacken is lastiger te leren dan flyboarden of hooverboarden maar natuurlijk net zo spectaculair.

Veiligheid voor alles

Het is tijd om mijn zwemvest aan te doen en puur voor de veiligheid. Na het aantrekken van het Jetpack gaat u in het water op mijn rug liggen en drijven af naar het grote open stuk in de noordzee van scheveningen. terwijl u drijft kruipt de instructeur op zijn jetski en start de motor. De jetski is omgebouwd en het jetpack is aangesloten door een slang aan de jetski. Het water wordt opgezogen en samengeperst door een krachtige motor. Het water gaat door de slang naar het jetpack omhoog waar het verdeeld wordt naar beide uitgangen om zo goed in balans te blijven. Hij trekt mij liggend op mijn rug door het water naar een open plek in de haven waar het diep genoeg is. bij het Jetpacken waant u zich Superman en wordt je vrolijk van is gewoon leuk om een keer te doen !

Bezoek onze Website !